ΜΚΟ αναφέρει ότι «οι σταυροί ενοχλούν τους πρόσφυγες για αυτό αφαιρέστε τους», την ίδια στιγμή που ανακαλύπτονται θύλακες τζιχαντιστών στη Μόρια και λίγο μετά άγνωστοι γκρεμίζουν ένα σταυρό στη Μυτιλήνη.

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Τους υπαλλήλους του Σόρος που λειτουργούν ως εκπρόσωποι τύπου των λαθρομεταναστών, τον σταυρό που γκρεμίστηκε από «αγνώστους» ή τους θύλακες του ISIS;

Επί ΣΥΡΙΖΑ είναι όλα «μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δώστε».

Μετά αναρωτιούνται κάποιοι ποια είναι τα αίτια της ανόδου δεξιών κινημάτων παγκοσμίως. Το ότι δεν αγαπάτε τα έθνη σας και το ότι είστε ιδεοληπτικοί και κοντόφθαλμοι κύριοι της αριστεράς και της «προόδου».

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα άλλο πρόσφυγας, άλλο νόμιμος οικονομικός μετανάστης και άλλο λαθρομετανάστης. Η προπαγάνδα της αριστεράς θεωρεί ότι υπάρχει ελάχιστη διαφορά μεταξύ των τριών αυτών όρων αλλά η διαφορά είναι κολοσσιαία.

Πρόσφυγας είναι αυτός που αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα του ή λόγω πολέμου ή λόγω διώξεών του από την κυβέρνηση και διατηρεί την ιδιότητα του πρόσφυγα μέχρι να βρεθεί στην πρώτη ασφαλή χώρα. Μόλις αποδείξει κατόπιν ελέγχων την ιδιότητα του πρόσφυγα λαμβάνει προσφυγικό άσυλο και προστατεύεται στην πρώτη ασφαλή χώρα, αν συνεχίσει την πορεία του μετά την πρώτη ασφαλή χώρα δεν θεωρείται πρόσφυγας.

Νόμιμος μετανάστης είναι αυτός που αποφασίζει για τους χ ή ψ λόγους να φύγει από τη χώρα του ετοιμάζει τα έγγραφά του και ταξιδεύει στη χώρα της επιλογής του για εργασία, διαμονή, σπουδές κ. ο. κ.

Λαθρομετανάστης είναι όποιος εισέρχεται σε μία χώρα παραβιάζοντας το δίκαιό της και τα σύνορά της μην έχοντας τα απαραίτητα έγγραφα και μην κάνοντας της απαραίτητες προετοιμασίες.

Οι περισσότεροι που καταφθάνουν στην Ελλάδα πλέον είναι λαθρομετανάστες και επιδιώκουν να φτάσουν στην Ευρώπη λόγω των επιδομάτων, της δωρεάς σίτισης, στέγασης και περίθαλψης που οι πολιτικές ελίτ της Ευρώπης τους παρέχουν στερώντας τις αποταμιεύσεις των Ευρωπαίων πολιτών.

Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ εδώ έκαναν πολιτογραφήσεις λαθρομεταναστών για να κερδίζουν ψήφους, την ίδια τακτική που ακολουθούν και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπως και το Δημοκρατικό κόμμα στις ΗΠΑ αλλά και άλλες αριστερές κυβερνήσεις ανά τον κόσμο. Χορηγούσαν επιδόματα και φρόντιζαν τους ξένους αντί των ντόπιων.

Αυτή η απέχθεια για τους ιθαγενείς και η αυτονόμηση των σοσιαλδημοκρατικών ελίτ από την κοινωνία εξηγούν πλήρως την άνοδο δεξιών κινημάτων στην εξουσία όπως του Σαλβίνι, του Τραμπ, του Όρμπαν, του Κουρτς κ.ο.κ.

Μάλλον το σύνθημα που πρέπει να ακολουθηθεί τελικά ως εφαρμοσμένη πολιτική λοιπόν πρέπει να είναι «Πρώτα η Ελλάδα, Πρώτα οι Έλληνες.»