Το Politically Incorrect θα είναι μαζί σας ζωντανά από την Κυριακή 23/9/2018 και κάθε Κυριακή 19:00 – 21:00 με την Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου από τα μικρόφωνα του streetradio.gr

Η περιήγηση στην σελίδα μας θα γίνεται και σε μορφή συζήτησης, με αφιερώματα και καλεσμένους για να αναλύουμε όλα τα θέματα που διαβάσαμε, είδαμε, ζήσαμε την εβδομάδα που πέρασε.

Λίγα λόγια από την Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου για την εκπομπή:

Γεννήθηκα προβληματισμένη. Όλα κάπως έτσι ξεκίνησαν. Από μικρή μου άρεσε το διάβασμα. Μετά ήρθε το ραδιόφωνο.

Το να μιλάς για ζητήματα που αφορούν όλους και να τα μεταδίδεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ήταν το στοιχείο που με μάγεψε στην ραδιοφωνική εκπομπή μου στο Λύκειο. Έκανα το κομμάτι μου, βραβεύτηκα για αυτό, Πανελλήνιες, πανεπιστήμια, κάπως έτσι σταμάτησε αυτή η όμορφη στιγμή στην μαθητική μου ζωή.

Πέρασα στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας στο Πάντειο. Και οι προβληματισμοί, κάπως έτσι φυσικά, συνεχίστηκαν, ακολουθήθηκαν πιστά.

Πρόσφατα σκεφτόμουν πως ενώ το κάθε τι συζητάται πια όλο και πιο ανοιχτόμυαλα, όλο και πιο βιωματικά, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με τους νέους. Η καθημερινότητα τους βαραίνει, αγχώνονται για το τι φέρνει το μέλλον (πάντοτε συνέβαινε αυτό) και όλα αυτά σήμερα, σε μία κρίση που τρελαίνει ακόμα και τον πιο σίγουρο εκεί έξω, με τον τρόπο της.

Όχι, δεν πρέπει να είναι έτσι τα πράγματα. Οι νέοι είμαστε νέοι. Και πρέπει να περνάμε όμορφα στην νεότητα μας. Όμως πρέπει να έχουμε και λόγο.

Κάτι που και πάλι λόγω ηλικίας δεν συμβαίνει. Δημιουργήθηκε λοιπόν,αρκετά φυσικά, το Politically Incorrect (incorrect.gr), μία σελίδα που αφορά όλες αυτές τις σκέψεις και ακόμα παραπάνω, με στόχο να ξεκινήσει μία δυναμική πολιτική συζήτηση στους νέους, για τους νέους. Καρμικά οδηγούμαι και πάλι στο ραδιόφωνο, εκεί που αγάπησα όλες αυτές τις ιδέες που με οδήγησαν να μιλάω και να θίγω αυτά τα ζητήματα εξ αρχής.

Για αυτά λοιπόν και για ακόμα πολλά, για την πολιτική, για την επικαιρότητα και κυρίως με νέους και για νέους θα μιλάμε κάθε Κυριακή 19:00 – 21:00, σε μια εκπομπή – magazino που ξεκινά τη θεματολογία της από το site «Politically Incorrect» (incorrect.gr).

Κάθε Κυριακή λοιπόν θα λέμε τον καημό μας και θα είμαστε Politically Incorrect.

2,527ΥποστηρικτέςΚάντε Like
403ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,577ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Με μια Ματιά

Agora Youth Forum