Βιαστικοθεοδώρα η Θεοδώρα. Βιάστηκε να μιλήσει και την βασανίζουν οι τύψεις; Ή οι κουραμπιέδες είναι αληθινοί και την κυνηγούν; 

Μάλλον μπλέχτηκε σε έναν χριστουγεννιάτικο εφτιάλτη χωρίς τέλος γιατί ενώ μοίραζε κουραμπιέδες… βλέπει… κουραμπιέδες να την κυνηγούν.

Για τους κουραμπιέδες που… έδωσε στους βουλευτές μίλησε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

«Εξαφανίστηκαν οι κουραμπιέδες από την αγορά. Τους κουραμπιέδες που έδωσα στον κ. Αυτιά για τον κ. Κανάκη τους βρήκα πιο εύκολα» ανέφερε, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου για το… εύρημα με τους 147 κουραμπιέδες που έφερε και κέρασε τους βουλευτές που καταψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών.

«Είχα πει ότι μόνο ο Τσίπρας είναι ηγέτης, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες. Αλλά επειδή έβλεπα εφιάλτες το βράδυ να με κυνηγάνε οι κουραμπιέδες. Τους υποτίμησα. Έπρεπε να εξιλεωθώ έναντι των κουραμπιέδων», συμπλήρωσε η κυρία Μεγαλοοικονόμου.

Σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό, είπε πως οι «προσχωρήσαντες», πρέπει να είχαν πάρα πολύ κουράγιο για να το κάνουν αυτό, καθώς κατηγορούσαν ένα κόμμα και τελικά εντάχθηκαν σε αυτό, κι αυτό θέλει πάρα πολύ κουράγιο.

Θεωρώ ότι υπερέβησαν τον εαυτό τους, επισήμανε.