Από την ανακοίνωση του Konrad Adenauer Stiftung: 

Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε ένα εκλογικό μαραθώνιο που περιλαμβάνει όχι μόνο τις ευρωπαϊκές και τις τοπικές εκλογές τον Μάιο, αλλά και τις εθνικές εκλογές που ακολουθούν. Η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζει ήδη ένα πρόγραμμα δυναμικής μεταρρύθμισης που θα δώσει στην Ελλάδα μια ανανεωμένη αυτοπεποίθηση. Πως θα καταφέρει όμως να ανοιχτεί σε νέες δυνάμεις μέσα και έξω από το κόμμα, εκσυγχρονίζοντας τον εαυτό της όχι μόνο επιφανειακά αλλά και σε βάθος; Σε αυτήν την διαδικασία, ποια είναι η σημασία της αύξησης της συμμετοχής γυναικών σε θέσεις ισχύος;

Για αυτά τα ερρωτήματα θα συζητήσουν η Diana Kinnert, CEO, Globalo News Publishing και newsgreen, η Sofia Zacharaki, Εκπρόσωπος Τύπου Νέας Δημοκρατίας, η Rebecca Pitsika, CEO, People of Business, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας και η Maria Syrengela, Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων της Νέας Δημοκρατίας, Αντιπρόεδρος Γυναικών Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (EPP Women). Την συζήτηση θα συντονίσει ο Καθηγητής Ευάνθης Χατζηβασιλείου, Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, και την εισαγωγή στο θέμα θα αναλάβει ο Henri Bohnet, Διευθυντής του Γραφείου Ελλάδας και Κύπρου του Ιδρύματος Konrad Adenauer.

Oι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να εγγραφείτε στην εκδήλωση παρακαλούμε στείλτε μας E-mail, έως την Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, στο: Jeroen.Kohls@kas.de. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο ίδιο e-mail ή στο 210 7247 126.

Περισσότερες πληροφορίες, στο site μας: http://bit.do/KAS_Greece