Σε δύσκολη θέση φέρνουν το Μέγαρο Μαξίμου οι δηλώσεις του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, για την υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη και τις σχέσεις του με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής.

Ερωτηθείς για τον Μανώλη Πετσίτη, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών»«, ότι «σίγουρα τον έχει πάρει κάπου το μάτι του» και ότι «γνωρίζει αυτό που επιβεβαίωσε και ο Νίκος Παππάς για τη φιλική σχέση που είχαν στην Καισαριανή».

«Από εκεί και πέρα, όλα είναι προς διερεύνηση» τονίζει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι ο κόσμος, «επειδή έχει περάσει όλα τα προηγούμενα, όταν υπάρχει έστω και η πραγματική σκιά τέτοιων πρακτικών, θέλει να δοθούν απαντήσεις». «Αυτό λοιπόν πρέπει να το κάνουμε όλοι όσοι έχουμε δημόσια αξιώματα» συμπλήρωσε με νόημα, «καρφώνοντας», χωρίς να τον κατονομάζει, τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής.

«Με αυτή την έννοια, θεωρώ ότι είναι σε θετική κατεύθυνση οι τοποθετήσεις της κυβέρνησης που θέλουν να διευκολύνουν την οποιαδήποτε συζήτηση» κατέληξε για το θέμα ο Πάνος Σκουρλέτης.

ΝΔ: Να απαντήσει ο Τσίπρας σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έπαιρνε ο Πετσίτης από υπόδικους επιχειρηματίες

«Μετά τον κ. Τζανακόπουλο που κράτησε αποστάσεις για τις σκοτεινές σχέσεις του Νίκου Παππά με τον Αρτέμη Αρτεμίου και τον Μανώλη Πετσίτη, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ζητεί πια δημόσια τη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης. 

Το ερώτημα παραμένει και θα το θέτουμε μέχρι να το απαντήσει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας: Σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έπαιρνε ο Πετσίτης από υπόδικους επιχειρηματίες και τα παράνομα χρήματα που του έστελνε από την Κύπρο ο Αρτεμίου;»