Ένα βίντεο το οποίο έχει κάνει θραύση κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο.

Στο βίνετο αυτό παρουσιάζονται οι δέκα κορυφαίες στιγμές του υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ. Νίκου Ρωμανού στα τηλεοπτικά παράθυρα, όπου η παρουσία του έφερε σε μάλλον…δύσκολη θέση τους πολιτικούς του αντιπάλους, άλλωτε με χιούμορ, με μια έξυπνη ατάκα και άλλωτε με αδιάσειστα στοιχεία που δε χωράνε αμφισβήτησης.

Ο Νίκος Ρωμανός αποτελεί ένα από τα πιο αξιόλογα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο του Βόρειου Τομέα της Β΄Αθηνών, και υπήρξε προσωπική επιλογή του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη για τη θέση του αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος και πριν από αυτό για τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού.

Ο κ. Ρωμανός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981, σπούδασε Ψυχολογία (BA Psychology) στο πανεπιστήμιο του Essex και συνέχισε τις σπουδές μου με MBA στο Cardiff University Business School της Ουαλίας. Μέχρι το 2007 εργάστηκε στο marketing μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας το 2004 και οι Ασιατικοί Αγώνες του 2006 που έγιναν στο Καταρ. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα απασχολήθηκε επιχειρηματικά με την εστίαση ενώ παράλληλα εκπαιδεύτηκε στην Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία και συνεργάζεται από το 2015 με το Ελληνικό Ινστιτούτο Λογικοθυμικής Γνωσιακής Ψυχοθεραπείας ως ψυχολόγος. Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ενώ για μια περίοδο ανέλαβε τη διαχείριση και την επιμέλεια του λογαριασμού του Προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη στο Twitter.

Απολαύστε: