Αρχική Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Καλωσορίσατε στο Politically Incorrect, την σελίδα που φτιάχτηκε από νέους για νέους. Γιατί έχουμε άποψη και θέλουμε να ακουστεί.

Στην εποχή μας που όλα αλλάζουν και οι προτεραιότητες πλέον βρίσκονται στις ουσιαστικές ανάγκες, δύσκολα ακούνε οι φορείς τη νέα φωνή. Αντίθετα, όλοι ακολουθούν το παλιό και το γνώριμο.

Δεν είμαστε ένα ακόμα ειδησεογραφικό site. Κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά διαδεδομένο και γίνεται με μεγάλη επιτυχία από πολλά μέσα. Αυτό που θέλουμε είναι να δοθεί η φρέσκια ματιά, η άλλη άποψη, οι αληθινές ιστορίες νέων εντός και εκτός Ελλάδας.

Στόχος μας; Να δημιουργήσουμε μια δυναμική συζήτηση για τους νέους και να τους φέρουμε πίσω στην πολιτική.

Θέλουμε να μιλήσουν όλοι εκείνοι που διστάζουν, εκείνοι που δεν ακούγονται και εκείνοι που δεν έχουν κάποιον άλλον να μιλήσει για αυτούς.

Θέλουμε να διαφωνήσουμε. Δεν θέλουμε να αναζητήσουμε τι είναι αληθινό, αλλά την δική μας αλήθεια. Θέλουμε να μάθουμε και να ακουστούμε.

Θέλουμε να ακουστεί ακόμα και το πολιτικό λάθος, γιατί από τα λάθη μαθαίνουμε. Γιατί για να μάθεις να έχεις φωνή, πρέπει πρώτα να είσαι Politically Incorrect.

*Tα άρθρα που δημοσιεύονται και είναι ενυπόγραφα, δεν υπόκεινται σε οποιαδήποτε μορφή λογοκρισίας. Για τις απόψεις που διατυπώνονται φέρει ευθύνη ο εκάστοτε συγγραφέας και όχι το ίδιο το site. Αν θέλετε να αρθρογραφήσετε ή απλά να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε να στείλετε email στο incorrectgr@gmail.com. Αποστολή άρθρου συνεπάγεται επιθυμία δημοσίευσής του.