Στις 16 και 17 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Crowne Plaza στο κέντρο της Αθήνας (Μιχαλακοπούλου 50) διοργανώνεται το πρώτο ολοκληρωμένο Σεμινάριο εκλογικής προετοιμασίας υποψηφίων για τις Εκλογές του 2019 με τίτλο «Win the Race».

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις μέσα από μια επικοινωνιακή και οργανωτική καθοδήγηση που θα τους βοηθήσουν να αντεπεξέλθουν με επιτυχία στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2019 ελαχιστοποιώντας τόσο το ρίσκο όσο και τα περιττά κόστη.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Υποψήφιους Βουλευτές
  • Υποψήφιους Ευρωβουλευτές
  • Υποψήφιους Περιφερειάρχες
  • Υποψήφιους Δημάρχους
  • Συμβούλους και Συνεργάτες των παραπάνω
  • Συμβούλους Στρατηγικής και Επικοινωνίας
  • Επιτελικά Στελέχη Πολιτικών Κομμάτων
  • Υποψήφιους Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους

 

Το εντατικό διήμερο Σεμινάριο καλύπτει τους τρεις απαραίτητους πυλώνες μιας προεκλογικής εκστρατείας: Σωστή Στρατηγική, συνολική Επικοινωνιακή Προβολή και αποτελεσματική Οργάνωση, προσφέροντας παράλληλα πρακτικές γνώσεις μέσα από την επικοινωνιακή και οργανωτική καθοδήγηση που παρέχουν οι 4, κορυφαίοι στον κλάδο τους, κεντρικοί ομιλητές.

Παράλληλα, μέσα από το σεμινάριο ο υποψήφιος θα αποκτήσει την δυνατότητα να δημιουργήσει και να χειρίζεται από μόνος του τα βασικά ψηφιακά μέσα επικοινωνίας, όπως το επίσημο site/blog της υποψηφιότητας του, τους επίσημους εκλογικούς λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα, να υλοποιεί χορηγούμενες καμπάνιες στο Facebook κλπ. Θα κατανοήσει επίσης το πώς λειτουργεί ένα αποτελεσματικό πολιτικό γραφείο, ποιες είναι οι ελαστικές και ανελαστικές εκλογικές δαπάνες, πώς και πότε εκπονούνται οι δημοσκοπήσεις προς όφελος της προεκλογικής καμπάνιας και πώς εξοικονομούνται πολύτιμοι εκλογικοί πόροι μέσα από την αποτελεσματική χρήση του Διαδικτύου και των ψηφιακών εργαλείων πολιτικής επικοινωνίας.

Το διήμερο Σεμινάριο διοργανώνεται από τρεις εταιρίες πολιτικής, εταιρικής και digital επικοινωνίας, την eSteps, την Strategycom και την Redwolf.

Εισηγητές:

Δημήτρης Κονταράκης, Internet Marketing Consultant, ιδρυτής eSteps, B.A Politics, MSc Marketing, Certified Google Adwords,

Παναγιώτης Παπαχατζής, Communication Strategist, καθηγητής digital campaigning and crisis communication στο Digital and Social Media Diploma της KnowCrunch στο Deree,

Όμηρος Τσάπαλος, Σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας, MSc in Politics and Communication, London School of Economics,

Nίκος Παγώνης, Governance and Public Policies Consultant, πιστοποιημένος εκπαιδευτής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης

Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου θα υπάρξουν ειδικές θεματικές με ειδικούς καλεσμένους. Έχει ήδη επιβεβαιώσει την συμμετοχή του ο κ. Στρ. Φαναράς,  Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Metron Analysis, o οποίος μας μιλήσει για τις δημοσκοπήσεις, την σημασία που αυτές έχουν για μια επιτυχημένη προεκλογική εκστρατεία, τους τρόπους δόμησης ενός επιτυχημένου ερωτηματολογίου κλπ.

Επίσης έχει επιβεβαιώσει την συμμετοχή του ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος και θα μας παρουσιάσει τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε κατά την πρώτη του προεκλογική εκστρατεία.

Αναμένεται επιβεβαίωση συμμετοχής και από άλλα πολιτικά και αυτοδιοικητικά στελέχη προερχόμενα και από τον χώρο της κεντροδεξιάς και από την ευρύτερη κεντροαριστερά.

Σχετικά με το κόστος παρακολούθησης, την διαθεσιμότητα και το πρόγραμμα του Σεμιναρίου επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα  https://www.politicalseminars.gr/

Facebook page: Win The Race