O σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας θα βρίσκεται για 4η συνεχόμενη χρονιά στο βιβλιοπωλείο-καφέ Free Thinking Zone όπου θα παρουσιάσει την ομιλία με θέμα: «Δράση σήμερα, ανάπτυξη αύριο! Τα 5 βήματα της επιχειρηματικότητας για το 2021».

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 στις 18.00 – 19.00 με LIVE STREAMING χωρίς την παρουσία κοινού λόγω των περιοριστικών μέτρων την Πολιτείας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας Covid-19 (απαραίτητη η προεγγραφή για την εξασφάλιση θέσης).

Λόγω της τρέχουσας κατάστασης στην κοινωνία μας με την πανδημία Covid-19, τα συνεχόμενα lockdown, τους περιορισμούς στις μετακινήσεις και την αβεβαιότητα του πότε θα τελειώσει όλο αυτό, η επιχειρηματικότητα -και ειδικά η μικρομεσαία- έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό.

Οι επιχειρηματίες σήμερα καλούνται να καταφέρουν να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους, με την μειωμένη ρευστότητα και παράλληλα να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή όταν η οικονομία επανεκκινήσει. Βάσει των ερευνών, των προβλέψεων και των προηγούμενων αντίστοιχων συνθηκών (ιστορικό) διαφαίνεται πως η κατανάλωση θα εκτιναχθεί ξαφνικά, με πελάτες και καταναλωτές να θέλουν να κερδίσουν το χαμένο έδαφος. Μην ξεχνάτε πως σήμερα – κυρίως λόγω της ευκολίας της διάδοσης της πληροφορίας- οι επιλογές που έχουν οι πελάτες μας είναι πολλές και η μεταπήδηση τους σ’ έναν ανταγωνιστή μας εύκολη.

Σήμερα είναι ευκαιρία να:

  1. Θέσουμε τις επιχειρηματικές βάσεις της στρατηγικής μας για το επόμενο εξάμηνο
  2. Ενισχύσουμε την διαφοροποίησή μας
  3. Βελτιώσουμε τα πρωτόκολλα εξυπηρέτησης των πελατών μας
  4. Ετοιμάσουμε το marketing offer μας ώστε να εμφανιστούμε δυναμικά στο μυαλό (και στην καρδία) των πελατών μας όταν αυτοί επιστρέψουν

Απαιτείται λοιπόν δράση σήμερα για την ανάπτυξη του αύριο. Η προτεινόμενη αυτή δράση θα παρουσιαστεί μέσα από 5 βήματα στην ομιλία αυτή.

Καθώς η ομιλία απευθύνεται σε επιχειρηματίες & ελεύθερους επαγγελματίες, στο τέλος της, ο σύμβουλος μάρκετινγκ θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού για την δική τους επιχείρηση μέσω Chat. H ομιλία δεν απευθύνεται σε ειδικούς.

 Προσοχή απαιτείται δωρεάν προεγγραφή: https://marketingconsultant.gr/streaming-registration/

Τηλέφωνο πληροφοριών: 210 3617461, 211 7706299

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ:  https://marketingconsultant.gr/streaming-registration/

 Βιογραφικό Εισηγητή:

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012) στην Ελλάδα και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.gr   & www.marketingconsultant.com.cy  ) και ασχολείται ενεργά στο χώρο παραπάνω από δέκα οκτώ χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L’ Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού και εμπορικού μάρκετινγκ στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις όπως: Biotherm (Homme), L’ Oreal Professionnel, Lancôme και Kiehl’s. Με την πολυετή εμπειρία του έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία.

Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων (Soft Skills). Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, ενώ έχει γράψει 6 βιβλία για το μάρκετινγκ και την εφαρμογή του στις επιχειρήσεις. Το 2019 βραβεύτηκε ως «Best Marketing Consultant» στα βραβεία Franchise για την προσφορά του στον κλάδο. Ακόμα έχει γράψει και εκδώσει 5 βιβλία για το μάρκετινγκ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την τηλεοπτική θεματική εκπομπή «Marketing in Practice» που προβάλλεται από το 2014 στο Attica TV/SBC TV και 10 ακόμα περιφερειακούς σταθμούς στην Ελλάδα, καθώς και την επιχειρηματική ραδιοφωνική εκπομπή «Marketing on the GO» που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Σάββατο 14.00-16.00 στον Amagi Radio.