Αρχική Life Τάσεις Έσπασε το ίντερνετ – Οριστικό τέλος για Κάιλι Τζένερ και Τράβις Σκοτ;

Έσπασε το ίντερνετ – Οριστικό τέλος για Κάιλι Τζένερ και Τράβις Σκοτ;

Η Κάιλι Τζένερ και ο Τράβις Σκοτ αποφάσισαν να βάλουν την σχέση τους… «στον πάγο» πριν μερικές εβδομάδες. Η πασίγνωστη επιχειρηματίας καλλυντικών Κάιλι Τζένερ φημολογείται ότι έχει χωρίσει με τον ράπερ Τράβις Σκοτ, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας.

Η 22χρονη Κάιλι ξεκίνησε να βγαίνει με τον 28χρονο ράπερ, αφού τον συνάντησε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2017, στο φεστιβάλ «Coachella», πόλο έλξης πολλών διάσημων προσωπικοτήτων και σταρ της μουσικής βιομηχανίας.

Μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες από την έναρξη της σχέσης τους, η Κάιλι κυοφορεί την κόρη της Στόρμι, είδηση που δεν ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέχρι και μερικές ημέρες πριν η ίδια γεννήσει.

Με τον ερχομό της Στόρμι, η Κάιλι και ο Τράβις γίνονται γονείς και μαζί δημιουργούν μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια!

Το ζευγάρι έμοιαζε πολύ αγαπημένο ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τόσο η Κάιλι όσο και ο Τράβις «αντάλλαζαν» μηνύματα αγάπης μέσω των αναρτήσεών τους στα social media και ιδιαίτερα, στο Instagram.Ωστόσο, όλα αυτά φαίνεται να είναι παρελθόν για το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, το μόνο που τους ενώνει πια είναι η αγάπη για την μικρή τους κόρη Στόρμι!

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε στις 27 Αυγούστου, στην πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ του ράπερ «Travis Scott: Look Mom I Can Fly», όπου εξιστορεί την προσωπική αλλά και επαγγελματική πορεία του ίδιου.

Η «φλόγα» της σχέσης τους φαίνεται να έχει σβήσει έκτοτε, αν και πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε πως δεν έχει μπει οριστικό τέλος στην σχέση τους, τουλάχιστον ακόμα.

Διαφορετική «πηγή» αναφέρει ότι «η Κάιλι και ο Τράβις δεν έχουν χωρίσει οριστικά, κάνουν ένα μικρό διάλειμμα».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «πηγής» το ζευγάρι δεν μένει πια μαζί, αλλά επικοινωνούν και έρχονται σε επαφή τακτικά για το καλό της κόρης τους. «Ο Τράβις γύρισε πίσω στο σπίτι του, στο Μπέβερλι Χιλς και η Κάιλι φυσικά του επιτρέπει να δει την κόρη του. Δεν θα έκανε ποτέ το αντίθετο».

Οι φήμες που θέλουν την Κάιλι να αφήνει πίσω τον Τράβις εντάθηκαν μετά την εμφάνισή της στον γάμο του Τζάστιν Μπίμπερ και της Χέιλι Μπάλντουιν!

Συγκεκριμένα ο Τράβις Σκοτ δεν την συνόδευσε στην τελετή του δεύτερου γάμου του Τζάστιν Μπίμπερ με την Χέιλι Μπάλντουιν, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι τίτλοι τέλους «έπεσαν» για το αγαπημένο ζευγάρι.