Για ακόμα μια φορά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πέταξε βόμβα, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει και πάντοτε μιλώντας έξω από τα δόντια. 

Ο βουλευτής Α’ Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία ως φιλοξενούμενος στο Kontra Channel, εξέφρασε τη διαφωνία του σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με το κατά πόσο η κα Μπακογιάννη «τραβά αυτιά “γαλάζιων” βουλευτών».

Αναφερόμενη στην παρέμβαση της Ντ. Μπακογιάννη για το μπάρμπεκιου έξω από χώρο φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων στα Διαβατά, η Αναστασία Γιάμαλη αναρωτήθηκε: «Από τότε έχουμε να δούμε στις τηλεοράσεις τον κ. Κυρανάκη, μήπως ήταν παρέμβαση της κας Μπακογιάννη;»

«Θα διαφωνήσω με την τοποθέτησή σας και θα πω πως η κα Μπακογιάννη μπορεί να προβαίνει καλοπροαίρετα σε συστάσεις, μπορεί να αξιοποιεί την μακρότατη, πολυετή εμπειρία δίνοντας φιλικές συμβουλές. Μπορεί να συμμετέχει σε ένα έντονο ιδεολογικό διάλογο μίας παράταξης που εκτείνεται από το αριστερογενές κέντρο μέχρι τον συντηρητικό φιλελευθερισμό. “Αυτιά” στην ΝΔ τραβάει μόνο ο Μητσοτάκης» είπε ο βουλευτής, για να συνεχίσει:

«Αυτή είναι η αντίληψή μου για τα πράγματα και νομίζω ότι θα συμφωνήσει μαζί μου και η κα. Μπακογιάννη. Συμβουλές, παραινέσεις, συστάσεις, προτροπές, ναι. είναι εξαιρετικά χρήσιμη η κα Μπακογιάννη, Aλλά “αυτιά” στη ΝΔ τραβάει μόνο ο Μητσοτάκης. Έτσι πρέπει και έτσι γίνεται».