Γράφει ο Σαράντης Σάντας

Το άρθρο θα ασχοληθεί με αυτό που λέει και ο τίτλος. Στιγμές πολιτικής ορθότητας (ή αλλιώς πολιτικής απατεωνιάς) που πραγματικά μας ανέβασαν στα κάγκελα. Στιγμές που αν ο Δυτικός Πολιτισμός είχε σώμα, θα μας είχε πλακώσει στο ξύλο και μετά θα γίνονταν ερημίτης σε κάποιο νησί. Ας ξεκινήσουμε αυτό το τρελό ταξίδι στα περιστατικά στιγμάτισαν το σιχαμένο 2020.

  • ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Αυτή η άποψη συζητήθηκε πολύ στις ΗΠΑ, όπως καταλάβατε, γιατί όλοι οι λευκοί Αμερικάνοι είναι ρατσιστές και δεν αξίζουν να κάνουν το εμβόλιο. Λόγω του white privilege που έχουν, το savoir vivre της πολιτικής ορθότητας τους υποχρεώνει να δώσουν την σειρά τους σε μειονότητες, γιατί ο ρατσισμός μάλλον τiς καθιστά πιο ευαίσθητες από τους μέσους λευκούς καπιταλιστές. Θα περίμενε κανείς όσο περνάνε τα χρόνια να μειώνονται οι διακρίσεις και να μην αναφέρονται καν στις κουβέντες μας (βλέπε Morgan Freeman περί ρατσισμού). Δυστυχώς όμως οι social justice warriors επανάφεραν το μίσος και τον φυλετικό διχασμό.

  • ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ HUNTER BIDEN

Μία από τις απολαύσεις που προσφέρει η Ελλάδα είναι πως, ότι και να γίνεται στον πλανήτη έχουμε άποψη για τα πάντα. Μπορεί ο ελληνικός λαός να ψήφισε τον κύριο που έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν και μερικούς ακόμα αστέρια πολιτικούς, αλλά όταν έρχεται η κουβέντα στα διεθνή νέα, μιλάμε ότι έχουμε να κάνουμε με πανεπιστήμονες. Ακούσαμε από όλα τα ΜΜΕ της χώρας για το πόσο φασίστας και ρατσιστής είναι ο Donald Trump. Όσοι ψάχτηκαν σε βάθος θα διαπίστωσαν ότι τα κανάλια και τα περισσότερα sites (παγκοσμίως) ίσως να λένε και ψέματα τελικά.  Ο Hunter Biden, ο γιος του Joe Biden, είναι πρεζάκιας. Καπνίζει κρακ, πήρε πόδι από το Ναυτικό, γιατί πιάστηκε να κάνει χρήση κοκαΐνης και πάνω στην παραζάλη του ξέχασε ένα λάπτοπ με ευαίσθητες πληροφορίες σε έναν τεχνικό υπολογιστών για μήνες. Σε αυτό το λάπτοπ βρέθηκαν email, αποδείξεις και τραπεζικά εμβάσματα που αποδεικνύουν χωρίς αμφισβήτηση ότι ο Hunter χρησιμοποιούσε την επιρροή του πατέρα του για να κάνει business με την Κίνα, την Ουκρανία και την Ρωσία. Να θυμίσω ότι για χρόνια το FBI ερευνά τον Trump για σχέσεις με την Ρωσία και δεν έχει βρει τίποτα. Η όλη υπόθεση όπως καταλάβατε μετά από συντονισμένη προσπάθεια των political correct ΜΜΕ θάφτηκε. Άλλη μια νίκη της πολιτικής ορθότητας μέσα στο 2020.

  • ΣΕΞΙΣΤΗΣ ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΣΑΙΞΠΗΡ

O Όμηρος και ο Σαίξπηρ δεν χρειάζονται συστάσεις. Είναι δύο από τις πιο πολυδιαβασμένες προσωπικότητες. Τα βιβλία τους έχουν επηρεάσει τον παγκόσμιο πολιτισμό και την ανθρώπινη σκέψη. Μπορεί βέβαια οι καθηγητές του εν λόγω σχολείου να είναι πολύ πιο έξυπνοι και φιλοσοφημένοι από εμάς την άμυαλη μάζα που μπήκε στον κόπο να διαβάσει την Οδύσσεια και να εμπνευστεί από την εξυπνάδα της, ή να συγκινηθεί από τα Σονέτα του Σαίξπηρ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

  • Ο ΜΑΥΡΟΣ ΜΠΕΤΟΒΕΝ

Πάρτε χαρτί και μολύβι. Έχω μία θεωρία: Ο Μπετόβεν ήταν μαύρος. Ο Μότσαρτ Κινέζος, ο Μπαχ Φιλιππινέζος και ο Τζίμι Χέντριξ λευκός. Δεν θα το κρύψω. Το συγκεκριμένο είναι το αγαπημένο μου. Με μεγάλη διαφορά. Ο Μπετόβεν έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον χαρακτήρα μου κατά την διάρκεια της τρίτης λυκείου.

Ένας κουφός καλλιτέχνης στα τελευταία χρόνια της ζωής του δημιουργεί ένα μουσικό αριστούργημα που θα μείνει στους αιώνες (9η συμφωνία).

Σήμερα, ενώ θα περίμενε κανείς να υπάρχει λίγη μουσική καινοτομία, κυριαρχεί μία αντιποιότητα. Όχι μόνο στην μουσική αλλά στα πάντα σχεδόν. Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε τον Μπετόβεν σε ηλικία 13 ετών να έχει χειριστεί αριστοτεχνικά το make up και να έχει ξεγελάσει τους πάντες για την καταγωγή του.

  •  Ο ΚΑΝΑΔΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

Ο Justin είναι κουλ. Κάνει και γιόγκα. Έκανε και το χόρτο νόμιμο. Βέβαια δήλωσε ότι δεν υποστηρίζει τις τότε δηλώσεις του Μακρόν κατά του Ισλάμ με αφορμή τον αποκεφαλισμό ενός πολίτη (και όχι μόνο). Δήλωσε μάλιστα ότι η ελευθερία του λόγου δεν πρέπει να είναι απόλυτη αν προσβάλει κάποιον. Υποθέτω ότι θέλει ένα δικαστικό σώμα από καλοπληρωμένους γραφειοκράτες να αποφασίζουν τι είναι προσβλητικό και τι όχι. Ως εδώ με αυτό, δεν θα το αναλύσω άλλο. Τα υπόλοιπα σχόλια δικά σας.

Όπως καταλάβατε, αγαπημένοι μου αναγνώστες, το 2020 δεν ήταν μακάβριο σε θέματα υγείας μόνο. Ήταν μία χρονιά άνω κάτω. Είδαμε την Σουηδία να δίνει ακόμα και άσυλο σε πρώην ηγετικό στέλεχος του ISIS. Μία χρονιά απόλυτης τρέλας. Στον αγύριστο και ακόμα παραπέρα. Υγεία και τύχη σε όσους επιβίωσαν. Ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός. Ψηλά το κεφάλι!