Νεκρός είναι ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης στο Στρασβούργο, Σερίφ Σεκάτ, σύμφωνα με αστυνομική πηγή που επικαλείται το Reuters. Την είδηση επιβεβαιώνουν και άλλες πηγές ξένων ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την αλσατική εφημερίδα DNA, ο Σεκάτ σκοτώθηκε από αστυνομικούς στη συνοικία Νεντόρφ του Στρασβούργου. Είχε πάνω του ένα όπλο και ένα μαχαίρι. Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν υπάρχουν τραυματίες μεταξύ των αστυνομικών από την ανταλλαγή πυροβολισμών.

Σύμφωνα με το France Info, ο καταζητούμενος κρυβόταν σε μια αποθήκη στο Πλεν-ντε-Μπουσέρ, στη συνοικία Μεϊνό, πολύ κοντά στην περιοχή όπου θεάθηκε για τελευταία φορά μετά την επίθεση.

Νωρίτερα, δημοσιογράφος του πρακτορείου Reuters που βρίσκεται στην περιοχή ανέφερε πως τουλάχιστον τρεις πυροβολισμοί ακούστηκαν απόψε στη συνοικία Λα Μεϊνό του Στρασβούργου, στη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας.

Ο δημοσιογράφος είπε ότι άκουσε τρεις ή τέσσερις πυροβολισμούς ενώ ταυτόχρονα άκουγε και το ελικόπτερο της αστυνομίας που πετούσε από πάνω.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διάρκεια της επιχείρησης εξουδετερώθηκε ένα άτομο. Αστυνομική πηγή του Reuters αναφέρει πως το άτομο που εξουδετερώθηκε είναι ο καταζητούμενος.