Την  Πέμπτη, για να σηματοδοτηθεί η ημέρα που θα γιόρταζε ο Φρέντι τα 73α γενέθλιά του, δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο κινούμενων σχεδίων, στο οποίο δύο λευκοκύτταρα ερωτεύονται το ένα το άλλο.

Με στόχο να γίνει συνείδηση σε όσο το δυνατόν περισσότερους ο συνεχιζόμενος, παγκοσμίως, αγώνας κατά του AIDS, το τεσσάρων λεπτών βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Universal Music Group συνοδεύει την επιτυχία, του 1985, του Φρέντι «Love Me Like There’s No Tomorrow». Η ιστορία των δύο λευκοκυττάρων, το ένα από τα οποία έχει προσβληθεί από τον ιό, αναδεικνύει τη δύναμη του έρωτα που υπερνικά τον φόβο και την άγνοια.

«Θέλαμε να πούμε μια ιστορία που ήταν σχετική με τη ζωή του Φρέντι, αλλά όχι με εμφανή τρόπο με αυτόν» εξήγησαν, σε ανακοίνωσή τους, οι σκηνοθέτες Εστέμπαν Μπράβο και Μπεθ Ντέιβιντ. «Η κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+ πάλεψε εδώ και χρόνια για το δικαίωμα στη σωστή έρευνα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, και λόγω αυτού του αγώνα σώθηκαν εκατομμύρια ζωές» πρόσθεσαν.

Επιπλέον, το βιντεοκλίπ είναι και φόρος τιμής στη δουλειά που κάνει το Mercury Phoenix Trust, το οποίο ιδρύθηκε μετά τον θάνατο του Φρέντι και υποστηρίζει πρότζεκτ παγκοσμίως, στον αγώνα κατά του HIV και του AIDS. Το τραγούδι «Love Me Like There’s No Tomorrow» προέρχεται από το «Never Boring», την συλλογή σόλο τραγουδιών του Φρέντι Μέρκιουρι, η οποία θα κυκλοφορήσει σε όλον τον κόσμο στις 11 Οκτωβρίου από τις δισκογραφικές UMG, Hollywood Records και Mercury.