Καθώς οι ημέρες γίνονται μικρότερες και οι θερμοκρασίες πέφτουν, μια αναζωογονητική δόση ηλιοφάνειας και χαράς εμφανίζεται στις οθόνες μας μέσω της νέας σειράς του Netflix, The Politician.

Γυρισμένο στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια το σόου παρακολουθεί μια ομάδα από επιπόλαιους, πλούσιους μαθητές που κατευθύνονται στην πολυπλοκότητα της εφηβικής ζωής ενώ αγωνίζονται για τον πολυπόθητο ρόλο του προέδρου στο σχολείο.

Σε σενάριο από τους Ryan Murphy (Glee) και Brad Falchuk (σύζυγος της Gwyneth Paltrow), η πλοκή κυμαίνεται μεταξύ του δράματος και της παιχνιδιάρικης παρωδίας, αλλά όλα αυτά μεταφράζονται οπτικά, γεγονός που καθιστά τη σειρά, απλά συναρπαστική.

Τα σκηνικά τα οποία είναι σπίτια της Σάντα Μπάρμπαρα και σχολικές τάξεις – μοιάζουν με ταινία του Wes Anderson, ενώ οι χαρακτήρες φορούν μερικά από τα πιο απίστευτα σύνολα που έχουμε δει τελευταία.

Η Gwyneth Paltrow, είναι η μποέμ αλλά βαθιά αφελής μητέρα του πρωταγωνιστή Payton, η οποία περιφέρεται γύρω από τη δεκαπέντε δωματίων έπαυλή της, σχεδόν πάντα ακατάλληλα ντυμένη: φοράει πλούσια, βαριά κοσμήματα για να ζωγραφίσει ένα πορτρέτο ενός συριακού πρόσφυγα και κάνει κηπουρική με ένα κόκκινο Carolina Herrera φόρεμα.

Μετά, υπάρχει η Astrid, την οποία υποδύεται η Lucy Boynton, και αγωνίζεται εναντίον του Payton για τη θέση του Προέδρου.

Η έξυπνη και δολοπλόκα φύση της αναδεικνύεται με μια σειρά από Chanel φορέματα και pussy-bow μπλούζες Miu Miu ενώ οι κάλτσες μέχρι το γόνατο και τα κοριτσίστικα αξεσουάρ μαλλιών με τα οποία ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της μοιάζουν σαν να έχουν βγει από τις ντουλάπες της Blair Waldorf από το Gossip Girl  ή της Cher Horowitz από το Clueless – κάτι που δεν είναι καθόλου κακό.

Kαι υπάρχει φυσικά και η Jessica Lange ως Dusty Jackson η οποία τάσσεται υπέρ της ομάδας”Payton” και τρέφει μια εκτίμηση για τα “εκλεκτά” πράγματα στη ζωή.

“Ο Ryan ήθελε πραγματικά να είναι ένας κόσμος υπερβολικός”, λέει η Claire Parkinson, η οποία έκανε το styling της σειράς σε συνεργασία με τη σχεδιάστρια κοστουμιών Lou Eyrich και ο στόχος του φαίνεται πως επετεύχθη με το παραπάνω.