Μία ταινία μεγάλου μήκους για τη ζωή του καλλιτέχνη – φαινόμενου, Μάικλ Τζάκσον, βρίσκεται στα σκαριά. Πίσω από τη συγγραφή της ιστορίας βρίσκεται ο σεναριογράφος των ταινιών Τζέιμς Μποντ, «Skyfall» και «Spectre», ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο παραγωγός της ταινίας «Bohemian Rhapsody».

Έτσι, σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter» η ταινία για τη ζωή του Τζάκσον θα φέρει την υπογραφή στο σενάριο του Τζον Λόγκαν και στην παραγωγή του Γκρέιαμ Κινγκ. Το κληροδότημα του Τζάκσον έχει παραχωρήσει τα δικαιώματα χρήσης της μουσικής του ποπ σταρ στην ταινία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ταινία θα καλύπτει την ζωή του Μάικλ Τζάκσον από την εποχή των Jackson Five μέχρι τις δικαστικές διαμάχες για τους ισχυρισμούς σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από τον ποπ σταρ.

Ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε το 2009 και το κληροδότημά του εναντιώθηκε στο ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, που αναφερόταν στις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από τον καλλιτέχνη.

Αυτή την εποχή εργάζεται στην παραγωγή μίας θεατρικής παράστασης για τη ζωή του Μάικλ Τζάκσον η οποία αναμένεται να ανέβει σε σκηνή του Μπρόντγουεϊ.