Ενώ η εβδομάδα μόδας του Μιλάνου ολοκληρώθηκε γρήγορα, ο ενθουσιασμός δεν έχει τελειώσει ακόμα. Και αν η άφιξη του φθινοπώρου σου ξυπνά την επιθυμία να φρεσκάρεις την γκαρνταρόμπα σου, τα πολυτελή κομμάτια που φόρεσαν οι γυναίκες στην Ιταλία είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσεις. Στην πραγματικότητα, πολλές από τις καλύτερες street style εμφανίσεις από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 είναι ήδη διαθέσιμες για να αγοραστούν. Αν και οι επιδείξεις έγιναν σε πολύ μικρότερη κλίμακα αυτή τη σεζόν, influencers όπως οι Leonie Hanne, Caroline Daur και Gilda Ambrosio, ήταν ακόμη σε θέση να παρευρεθούν αυτοπροσώπως, φορώντας τις πιο φρέσκες εποχιακές επιλογές τους.

Ως συνήθως, πολλές παρευρισκόμενες έφτασαν στα shows με total looks προς υποστήριξη του σχεδιαστή du jour. Αυτή τη σεζόν, το πλήθος της μόδας έπαιξε με φωτεινά σύνολα από τους Alberta Ferretti, Etro και Philosophy di Lorenzo Serafini, για να παρακολουθήσουν  τις επιδείξεις.

Και ενώ άλλαξαν πολλά σε αυτήν την εβδομάδα μόδας, αν ένα πράγμα παρέμεινε το ίδιο, αυτη ήταν η κυριαρχία της Bottega Veneta, με τα αγαπημένα παπούτσια του οίκου να παρελαύνουν στους δρόμους της Ιταλίας.