Τρίτη φορά αλλά όχι φαρμακερή φαίνεται να είναι για την Σκάρλετ Γιόχανσον η γαμήλια τελετή που λόγω πανδημίας κρατήθηκε σε στενό κύκλο χωρίς πολλούς καλεσμένους. Ύστερα από τρεις αναβολές, καθώς ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για την περασμένη άνοιξη, η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Κόλιν Τζοστ κατάφεραν βγάζοντας αυθάδικα τη γλώσσα στο halloween αλλά και στις αμερικανικές εκλογές να γίνουν εκείνοι οι πρωταγωνιστές: η διάσημη ηθοποιός και ο γνωστός σεναριογράφος και πρωταγωνιστής του Saturday Night Live Κόλιν Τζοστ ήρθαν εις γάμου κοινωνία σε μια μυστική τελετή που έγινε αναγκαστικά γνωστή αφού και οι δυο προτίμησαν, αντί για δώρα, να μαζέψουν τα χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εξού και ότι το γεγονός γνωστοποίησε σε ανακοίνωσή του ο φιλανθρωπικός οργανισμός Meals on Wheels America με μια λιτή δήλωση που έλεγε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τα νέα πως η Scarlett Johansson και ο Colin Jost παντρεύτηκαν το σαββατοκύριακο σε κλειστή τελετή με τα αγαπημένα τους οικογενειακά πρόσωπα και τους αγαπημένους τους, ακολουθώντας τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19».

Το ζευγάρι είναι ήδη μαζί εδώ και τρία χρόνια και σύμφωνα με την Σκάρλετ ο Τζοστ είναι ο άνδρας που ανέκαθεν ονειρευόταν: ρομαντικός και απρόβλεπτος, ευφυής και απρόσμενος. Η ίδια, μάλιστα, παραδέχτηκε στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις ότι της έκανε πρόταση γάμου με ένα τόσο συναρπαστικό τρόπο που θα τον ζήλευε και ο ίδιος ο Τζέιμς Μποντ! Δεν μπόρεσε, ωστόσο, να επιβεβαιώσει αν σκαρφάλωσε σε αεροπλάνο ή αν έπεσε με αερόστατο για να της ζητήσει να γίνει γυναίκα του.

Πάντως όλα δείχνουν πως αυτή η εφιαλτική για όλους χρονιά είναι η καλύτερη για τη διάσημη σταρ αφού βλέπει το κασέ της να παραμένει στα ύψη, να αποσπά τις καλύτερες κριτικές για ταινίες όπως η «Ιστορία Γάμου» δίνοντας την ερμηνεία της καριέρας της και συγκεντρώνοντας ακόμα περισσότερα χρήματα στους λογαριασμούς της για τη συμμετοχή σε μπλοκμπάστερ ταινίες όπως τη «Μαύρη Χήρα» της Μάρβελ. Πρόκειται για την ένατη και τελευταία συμμετοχή της στο ανεξάντλητο σύμπαν των υπερηρώων με τους οποίους βρέθηκε να συναγωνίζεται αφού σε κάποιο από τα γυρίσματα των «Avengers» ριψοκινδύνευσε σε επικίνδυνες σκηνές ενόσω ήταν έγκυος.

Με άλλα λόγια αυτό το άλλοτε ευαίσθητο και πανέμορφο κοριτσάκι του «Γητευτή των αλόγων» πλέον είναι μια από τις πιο πετυχημένες και στρατηγικά επικερδείς επιλογές στον χώρο του σινεμά καταφέρνοντας ταυτόχρονα να καταγράφεται ως το άγρια σέξι, μοιραίο θηλυκό του «Match Point»-ποιος ξεχνάει εκείνα τα φλογερά φιλιά κάτω από τη βροχή;-αλλά και η γοητευτικά αισθησιακή μούσα των ζωγράφων στο «Κορίτσι με το μαργαριταρένιο σκουλαρίκι». Είναι αυτή που το forbes εξακολουθεί να καταγράφει ως μια από τις χρυσοφόρους αστέρες του Χόλυγουντ-35,5 εκατομμύρια δολάρια δεν τα λες και άσχημα για έσοδα μιας και μόνο χρονιάς- και οι άνδρες να ονειρεύονται ως το πιο σέξι κορίτσι του πλανήτη.