Μετά την επίθεση που δέχθηκε έξω από την οικεία του στη Λάρισα ο διεθνής διαιτητής, Θανάσης Τζήλος ώθησε τους διαιτητές να βάλουν λουκέτο στο πρωτάθλημα! 

Συγκεκριμένα, οι ρέφερι έκαναν πράξη τις σκέψεις τους και θ’ απέχουν από τις υποχρεώσεις τους, γεγονός που σημαίνει ότι το σαββατοκύριακο δεν θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής, θα αναβληθούν και θα μετατεθούν για άλλη ημερομηνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες θέλουν ν’ αγωνιστούν (εξαιτίας των ρητρών με NOVA και ΕΡΤ) και τις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις. Επίσης, και ο Μέλο Περέιρα προσπαθεί ν’ αλλάξει γνώμη στους διαιτητές, αλλά μέχρι στιγμής δεν πετυχαίνει να τους μεταπείσει.

Αναλυτικά η επιστολή:

“Οι Διαιτητές κ βοηθοί της 1ης Κατηγορίας μετά την άνανδρη επίθεση κατά του συναδέλφου τους Θανάση Τζήλου εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους αλλά και την αγανάκτηση που έχει συσσωρευτεί μετά από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά προσώπων που υπηρετούν τη διαιτησία.

Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στον άξιο συνάδελφό μας απέχουμε από τις αγωνιστικές δραστηριότητες μέχρι νεωτέρας. Ευχόμαστε στον συνάδελφο περαστικά, είμαστε όλοι δίπλα του και απέναντι σε όσους προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν.

Διαιτητές κ’ βοηθοί 1ης Κατηγορίας”.