Στηρίζουμε τα 2000 ζώα του Πάρκου και τους ανθρώπους του!
Το Αττικό Zωολογικό Πάρκο, διαθέτει 5.000 εισιτήρια στην τιμή των 10 Ευρώ (αντί 18) https://bit.ly/3mxKGdd προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για τις διατροφικές ανάγκες των ζώων (1,8 τόνοι την ημέρα) αλλά και την αμοιβή των φροντιστών μας που δεν έχουν σταματήσει να βρίσκονται καθημερινά δίπλα τους.
Το δεύτερο κύμα της πανδημίας έπληξε πολλούς κλάδους όπως και το δικό μας. Ανεξαρτήτως όμως πανδημίας, lockdown και γεγονότων, η καθημερινή ανάγκη των ζώων για τροφή και φροντίδα δεν έχει αλλάξει. Στην Ευρώπη λόγω της ύπαρξης πολλών ζωολογικών πάρκων έχουν παρθεί ειδικά μέτρα ενίσχυσης κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμη στην χώρα μας.
Η ομάδα του πάρκου απαρτίζεται από ανθρώπους με γνώση στο αντικείμενο και ειλικρινή αγάπη για τα ζώα, οι οποίοι ανεξαρτήτως πανδημίας συνεχίζουν καθημερινά να προσφέρουν τα απαραίτητα για την διαβίωση τους. Από το καθάρισμα και τάισμα που πραγματοποιούν οι φροντιστές του πάρκου, στην εξέταση των ζώων που πραγματοποιούν οι κτηνίατροι, η διαρκής προσπάθεια αυτών των ανθρώπων μπορεί να στηριχτεί για να ξεπεράσουμε τη δύσκολη κατάσταση που διανύουμε.
Στο πλαίσιο αυτό και με σκοπό να ανταποκριθούν στη συγκινητική ανταπόκριση πολλών να στηρίξουν το πάρκο, προσφέρουν τα 5000 εισιτήρια στη μειωμένη αυτή τιμή που μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή από την στιγμή που το πάρκο θα ανοίξει πάλι τις πόρτες του για το κοινό και για όλο το 2021.
Αγοράστε το μειωμένο εισιτήριο σας εδώ: https://bit.ly/3mxKGdd