Επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, απέστειλε το Σωματείο Επιχειρήσεων Εστίασης και Διασκέδασης Μυκόνου, καταγγέλλοντας ότι ήδη στο νησί προετοιμάζονται για πάρτι σε βίλες μετά το Πάσχα.

Τα πριβέ πάρτι σε πολυτελείς βίλες της Μυκόνου είναι σύνηθες φαινόμενο τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η κατάσταση το φετινό καλοκαίρι λόγω και των απαγορεύσεων έδειχνε να ξεφεύγει. Για τα «εισαγόμενα» πάρτι με VIPs καλεσμένους, έναντι αντιτίμου και φυσικά δίχως να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα που επιβάλλει η κρίση του κορωνοϊού, είχε μιλήσει τον περασμένο Ιούλιο στο iefimerida.gr ο δήμαρχος της Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς.

Με την επιστολή που δημοσιοποίησαν στο Facebook προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη οι επιχειρηματίες από το «νησί των ανέμων» ζητούν σύντομη τηλεδιάσκεψη προκειμένου να αναλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ απευθύνουν έκκληση στον κ. Χρυσοχοΐδη για ενημέρωση αναφορικά με τον σχεδιασμό του υπουργείου προκειμένου να μπει «φρένο» στα κορωνοπάρτι, ενόψει και της θερινής περιόδου του 2021.

Αναλυτικά η επιστολή του ΣΕΔΕΜ: