Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge έφτασαν στο σταθμό του Euston την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου για να ξεκινήσουν την 48ωρη, 1.250 μιλίων περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο με το Royal Train. Τους υποδέχτηκαν με ένα πολύ εορταστικό καλωσόρισμα, συμπεριλαμβανομένης μιας ζωντανής ερμηνείας του Merry Christmas Everyone από τον Shakin ‘Stevens.

Λαμβάνοντας υπόψη τις θερμοκρασίες της εποχής, σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε να δούμε μερικά από τα ωραιότερα παλτά της Kate σε αυτή τη βασιλική περιοδεία – πρώτο από τα οποία ήταν ένα Alexander McQueen κομμάτι που η Δούκισσα έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν. Το συνδύασε με ένα ταρτάν κασκόλ που είχε λανσάρει για πρώτη φορά το 2016 κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στον Καναδά από την York Scarves, μια μάρκα που πουλά στο Etsy και κοστίζει 17,40 ευρώ.

 

Το εν λόγω κασκόλ είναι το Καναδικό Tartan Maple Leaf Scar, το οποίο έχει νόημα ως προς το γιατί η Κate το πήρε στον Καναδά μαζί της το 2016, δεδομένoυ του ότι πάντα φροντίζει να ντύνεται κατάλληλα για τις περιστάσεις. Έχει γίνει επίσης ειδική στη διπλωματία του στυλ, κάτι που αναμφίβολα θα δούμε και μέσα στις επόμενες μέρες.