«Όλες μου οι σχέσεις ήταν συναινετικές, διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα», δηλώνει ο εκκεντρικός σταρ, που κατηγορείται από τις γυναίκες για ακραία σεξουαλική βία, απειλές και ξυλοδαρμούς – Η δισκογραφική εταιρεία του διέκοψε την συνεργασία τους.

Για «φρικτές διαστρεβλώσεις της αλήθειας» έκανε λόγο εχθές ο διάσημος μουσικός Μέριλιν Μάνσον (το αληθινό όνομα του οποίου είναι Μπράιαν Γουόρνερ) απαντώντας στην πρώην μνηστή του, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, και σε άλλες 4 γυναίκες που τον καταγγέλλουν για σεξουαλική, ψυχική και σωματική κακοποίηση, και για άλλα αδικήματα.

«Προφανώς, η τέχνη και η ζωή μου αποτελούν μαγνήτες αντιπαράθεσης εδώ και πολλά χρόνια. Αυτοί οι πρόσφατοι ισχυρισμοί ωστόσο αποτελούν φρικτές διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας. Οι προσωπικές μου σχέσεις ήταν πάντα απόλυτα συναινετικές, με συντρόφους που έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης με εμένα. Αυτή είναι η αλήθεια, ανεξάρτητα από το πώς – και το γιατί – κάποιοι επιλέγουν να δημιουργήσουν μια παραποιημένη εικόνα για το παρελθόν», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Instagram ο ρόκερ με την εκκεντρική εμφάνιση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις δημόσιες καταγγελίες εις βάρος του Μέριλιν Μάνσον από τις πέντε γυναίκες, μία εκ των οποιων είναι η ηθοποιός Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, η οποία υπήρξε και αρραβωνιασμένη μαζί του στο παρελθόν, η δισκογραφική εταιρεία του μουσικού Loma Vista διέκοψε τη συνεργασία της μαζί του. «Υπό το φως των σημερινών ανησυχητικών καταγγελιών από την Έβαν Ρέιτσελ Γουντ και άλλες γυναίκες που ισχυρίζονται ότι ο Μέριλιν Μάνσον τις κακοποιούσε, η Loma Vista θα σταματήσει να προωθεί το τρέχον άλμπουμ του [το «We are the Chaos» του 2020] από τώρα και στο εξής», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, συμπληρώνοντας ότι έχει επίσης ληφθεί η απόφαση να μην συνεχιστεί η συνεργασία και για μελλοντικά πρότζεκτ.

Έβαν Ρέιτσελ Γουντ: Αυτό είναι το όνομα του ανθρώπου που με κακοποιούσε φρικτά για χρόνια

Περισσότερα από τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την στιγμή που η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, η διάσημη ηθοποιός γνωστή για τους ρόλους της σε δημοφιλείς σειρές όπως το «True Blood» και το «Westworld», μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την εμπειρία της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Παρά την ειλικρίνεια όμως με την οποία μιλούσε για τα βασανιστήρια στα οποία την υπέβαλε η πρώην σχέση της, απέφευγε μέχρι πρόσφατα να αποκαλύψει το όνομα του άνδρα που βρισκόταν πίσω από αυτές τις ειδεχθείς πράξεις. Τη Δευτέρα όμως η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ κατονόμασε ανοιχτά τον άνδρα που ισχυρίζεται ότι την κακοποιούσε, λέγοντας ότι πρόκειται για τον Μέριλιν Μάνσον.

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Γουντ αναφέρει: «Τον όνομα του άνδρα που με κακοποιούσε είναι Μπράιαν Γουόρνερ, επίσης γνωστός στον κόσμο ως Μέριλιν Μάνσον. Ξεκίνησε να με προετοιμάζει για τη σχέση μας όταν ήμουν έφηβη και στη συνέχεια με κακοποιούσε φρικτά για χρόνια. Μου είχε κάνει πλύση εγκεφάλου και με χειραγωγούσε για εξασφαλίσει την υποταγή μου. Δεν θέλω πια να ζω με τον φόβο της ανταπόδοσης, της συκοφαντίας ή του εκβιασμού. Στόχος μου είναι να ξεμπροστιάσω αυτόν τον επικίνδυνο άνδρα και όλες τις βιομηχανίες που διευκόλυναν τη δράση του, προτού καταστρέψει και άλλες ζωές. Στέκομαι στο πλευρό των πολλών θυμάτων που δεν θα παραμείνουν πια σιωπηλά».

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marilyn Manson (@marilynmanson)