Οι BLACKPINK, το megastar γυναικείο συγκρότημα της K-pop φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου για την αμερικανική έκδοση γυναικείου περιοδικού και στη συνέντευξη τα μέλη του μιλούν για την παγκόσμιας εμβέλειας φήμη τους.

Η Rosé μιλά για την επιτυχία τους και λέει ότι η πρώτη τους παγκόσμια περιοδεία, η οποία διήρκεσε από το 2018 έως τον Φεβρουάριο του 2020 ήταν «πραγματική και γνήσια, όχι σαν να την παρακολουθούσαμε σε μία οθόνη και να παίρνουμε σχόλια στο Instagram».

 

«Αισθανθήκαμε την ενέργεια και αυτό είναι το καλύτερο συναίσθημα» προσθέτει η Jennie.

Το συγκρότημα σύμφωνα με το ΑΠΕ ανατρέχει επίσης στην εμφάνισή τους στο Φεστιβάλ Coachella, που ήταν η πρώτη συγκροτήματος της K-Pop.

«Ο Γουίλ Σμιθ ήταν στα παρασκήνια» θυμάται η Jennie. «Μας είπε: «Είστε τόσο υπέροχες»».

 

«Ήταν σίγουρα μια μαγευτική στιγμή. Σκέφτηκα: «Ο Γουίλ Σμιθ μας ξέρει. Ουάου»» πρόσθεσε.

Μιλώντας για την αφοσιωμένη βάση των θαυμαστριών και θαυμαστών τους, γνωστή ως Blinks, η Jisoo αναφέρει: «Συγκινούμαστε από τις θαυμάστριές μας. Νιώθουμε τη θλίψη και την ευτυχία τους. Είμαστε βαθιά συνδεδεμένες».

 

H Jennie υπογραμμίζει επίσης για το πόσο στενές σχέσεις έχουν όλα τα μέλη από τότε που δημιουργήθηκε το συγκρότημα.

«Όλες ζούμε μαζί από την αρχή» λέει. «Αφού τελειώνουν οι πρόβες μας, πηγαίνουμε σπίτι μαζί και παραγγέλνουμε φαγητό και συζητάμε για το πόσο τρομακτικοί ήταν οι δάσκαλοι, για το πως εργαστήκαμε σκληρά. Και ακριβώς όπως τα παιδιά στο σχολείο γίνονται φίλοι, τα πάμε πολύ καλά. Ήταν πολύ εύκολο – δεν έπρεπε πραγματικά να προσπαθήσουμε» σημειώνει.

 

Οι BLACKPINK κυκλοφόρησαν το πρώτο τους, μίνι άλμπουμ «Square One» τον Αύγουστο του 2016 με τα singles «Boombayah» και «Whistle» και αμέσως συγκέντρωσαν εκατομμύρια views στο YouTube.

Φέτος τον Ιούνιο κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single «How You Like That» από το επερχόμενο πλήρες άλμπουμ τους «The Album» που αναμένεται στις 2 Οκτωβρίου.